Søndag den 20. marts 2022 kl. 16 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Randers Kammerorkester

Orkestret spiller hvert år omkring 110 koncerter, der tæller orkester- og kammerkoncerter i Randers og det øvrige Danmark, slotskoncerter, skolekoncerter, børnekoncerter og operaforestillinger.

Gennem mange år har Randers Kammerorkesters dygtige musikere besøgt vor musikforening med et varieret udvalg af klassisk musik.

 
Vores 40 år jubilæumssæson synger på sidste vers, idet denne koncert er sæsonens sidste.

Her kan vi se frem til intet mindre end Mahlers 4. symfoni.

Det kan lade sig gøre selvom der ikke kommer 100 musikere, fordi symfonien er arrangeret for kammerensemble af Serge Ollive.
Dirigent er David Riddle og medvirkende sopran er Berit Barfred.

Om værket skriver Randers kammerorkester:

"I de første takter af Mahlers fjerde symfoni er komponisten på vandring i de østrigske alper, hvor køernes bjælder klinger i den klare bjergluft, og hvor solen stråler fra en skyfri himmel. Her tilbragte Mahler sine somre, og her komponerede han Symfoni nr. 4, som han selv beskrev som en afspejling af himlens blå farve fra den mørkeste nuance til den mest lysende blå.

Symfonien indeholder både det grusomme i anden sats, hvor døden spiller op til dans, og en tredje sats, der måske er musikhistoriens allersmukkeste. Som kulmination lukker Mahler i symfoniens slutning porten op til himmeriget, hvor en sopran med næsten barnlig naivitet synger om paradiset og det uendelige liv."

Forinden koncerten vil der blive afholdt generalforsamling. Alle er velkomne. Den afholdes også i ALFA, og det er kl.14.00.

Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.