Søndag den 27. november 2022 kl. 16.00 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

 

Bemærk: Dette arrangement er ændret!

Ensemble Hermes

Ensemble Hermes er et Aarhus-baseret musikerkollektiv, drevet af seks unge strygere. Gruppen optræder i alle former for kammermusikalske konstellationer og inviterer desuden regelmæssigt flere musikere til at samarbejde om forskellige produktioner fx fuldt strygeorkester, andre kammermusik-sammensætninger eller endda symfoniorkester. Ensemble Hermes spiller i udgangspunktet uden dirigent og dyrker altid en lyttende og kammermusikalsk tilgang til musikken. Ved således at gøre afstanden mellem musik og musikere mindre, er det vores mål gennem større personligt engagement at fremmane en dybere forståelse af musikken og transformere disse til intense koncertoplevelser.

Kernen i vores arbejde er mangfoldighed og nærvær. Vi ønsker at møde et bredt publikum i øjenhøjde og at dele musikalske øjeblikke og fortællinger fra hele verden, så enhver der lytter med går fra koncerten en opløftende og nærværende oplevelse rigere. Ensemble Hermes’ vision er at udforske, hvordan vi som musikere bliver en levende del af vores samfund ved at spille forskelligartede steder og møde alle i publikum i øjenhøjde uden at gå på kompromis med musikkens kvalitet og dybde

Programmet bliver:

Carlo Tessarini
(1690? - 1766)
Duet no. 2
Wilhelm Stenhammar
(1871 – 1927)
Chitra, Op.43
Richard Strauss
(1864 – 1949)
Sextet capriccio op. 85
P A U S E
Johannes Brahms
(1833 - 1897)
Sextet no. 2 i G-dur

Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.