Søndag den 9 oktober 2022 kl. 16 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Eskær Trio


 
Eskær Trioen, som fejrede 25 års jubilæum i 2019, er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler og har gennem mere end 25 år haft en succésfuld koncertkarriere i ind-og udland.

Trioen er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner tilegnet dem.

Siden trioen i sin tid vandt 1.pris i P2's Kammermusikkonkurrence såvel som priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer, har de haft en særdeles aktiv koncertvirksomhed og optrådt i de fleste europæiske lande, inkl. steder som det berømte Concertgebouw i Amsterdam samt Berlin og Paris. Trioen har desuden optrådt i flere andre verdensdele og var i 2018 på en stor turné i Kina.

I anledning af Beethovens 250 års jubilæum (2020) var trioen solister i Beethovens Triple-koncert flere gange, bl.a. med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Eskær Trioen har modtaget en lang række hædersbevisninger og legater som Spies Fondens Musikpris, Van Hauen Legatet og Gurli og Poul Madsens Legat.

Trioen har desuden flere prisvindende cd-indspilninger bag sig; bl.a. Brahms’ samlede klavertrioer. Alle udgivelser har høstet internationale såvel som nationale anmelderroser og har vundet priser som P2 prisen for “Årets klassiske CD” og “Årets kammermusikudgivelse” samt kåret “CD of the month” i det internationale musikmagasin “The Strad”

Program:

J.Haydn
(1732-1809)
Klavertrio i e-mol XV 12 nr. 25 (komponeret 1788)
  1. Allegro moderato
  2. Andante
  3. Rondo (presto)
Thordur Magnusson
(1973-)
Klavertrio nr. 2 (komponeret 2003)
  1. Largo - Allegretto
  2. Tempo di Tango
P A U S E
J.Brahms
(1833-97)
Klavertrio i H-dur op.8
  1. Allegro con brio
  2. Scherzo - allegro molto
  3. Adagio
  4. Allegro

Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.