Søndag den 25. september 2022 kl. 16.00 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Michala Petri og Lars Hannibal
30 års jubilæumskoncert


Michala Petri har gennem næsten 50 år sat sit præg på den danske musikscene og ikke mindst udvidet repertoiret for blokfløjten. Petri har til stadighed udviklet instrumentets rækkevidde, og i dag er blokfløjten ikke længere forbeholdt barokmusik, men ses hos Petri brugt i både klassiske og moderne kompositioner, de Danske Sange og i populærmusikken – ja, selv kinesisk musik har blokfløjtevirtuosen kastet sig over.

Siden sin debut som 11-årig i Tivolis Koncertsal har Michala Petri rejst kloden rundt med sit instrument og spillet talrige koncerter såvel som indspillet et væld af album. Michala Petri regnes i dag for verdens førende blokfløjtespiller, og hun har gennem tiden samarbejdet med nogle af musikkens helt store navne. Mere end 150 værker er skrevet specielt til hende, og hun har modtaget et væld af anerkendelser og priser, bla. den prestigefyldte Sonnings Musikpris. Derudover er hun af Dronning Margrethe udnævnt til Ridder af 1. grad.

Michala Petri og Lars Hannibal har spillet sammen i 25 år, og har spillet mere end 1500 koncerter verden over. Deres koncerter er uhøjtidelige og inddragende, og duoen guider sikkert publikum gennem de forskellige værker ved små introduktioner til hvert musikstykke.

Musikken er populære værker af den klassiske musiks mestre, heriblandt Händel, Bach, Nielsen, Vivaldi, Piazzolla, Grieg og mange flere. Petri og Hannibal har sammensat et smukt og virtuost program med et humoristisk glimt i øjet. Petri på blokfløjte, og Hannibal på guitar og lut.

Det er to sande virtuoser, og sammen får de publikum til at leve og ånde musikken.

Vi kan glæde os til at høre et varieret program, med. værker af bla. Bach, Corelli, Grieg, Villa Lobos, Piazzolla og Lars Hannibal.

 
Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.