Søndag den 7. marts 2021 kl. 16 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Franz Xaver Süssmayr
(1766 - 1803)
Kvintet i D-dur for fløjte, obo, violin bratsch og cello, SmWV 602
W.A Mozart
(1756 - 1791)
Obokvartet
(1770 - 1827)
Serenade for fløjte, violin og bratch i D-dur op.25

Om W.A. Mozart: Obokvartet:

I Obokvartetten har Mozart skabt en smuk balance mellem strygerne og oboen, hvor oboen er solist, men hvor strygerne også indgår i et levende kammermusikalsk sammenspil. Obokvartetten er et eksempel på Mozarts mere diverterende og underholdende værker, hvor det er melodiernes og instrumenternes skønhed, der står i centrum frem for det dramatiske og problematiserende indhold.

Glæd jer til at møde et meget oplagt kammerorkester.

Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For pladsreservation for medlemmer og for køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.