Søndag den 7. februar 2021 kl. 16 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Kehan Zhang og Filip Michalak

Pprogrammet bliver:

Henryk Wieniawski
(1835 - 1880)
Polonaise Brillante, Op 21
(1770 - 1827)
Opus 24: Violinsonate nr. 5 i F-dur, Forårssonaten
  1. Allegro
  2. Adagio molto espressivo
  3. Scherzo, allegro molto
  4. Rondo, Allegro ma non troppo
P A U S E
Johannes Brahms
(1833 - 1897)
Opus 108: Violinsonate nr. 3 i D-mol
  1. Allegro
  2. Adagio
  3. Un poco presto e con sentimento
  4. Presto agitato
Henryk Wieniawski Polonaise de Concert, Op 4

Violinisten Kehan Zhang debuterer fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse 15. februar 2017.

Kehan Zhang begyndte at spille violin som 4-årig og blev i 2008 optaget ved Central Conservatory of Music Beijing (CCOM) med højeste karakter. I 2014 blev han optaget på solistuddannelsen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Serguei Azizian.

Kehan Zhang har optrådt som koncertmester i Kinas Ungdomssymfoniorkester, som gæstekoncertmester/solist med ACCENT Orkester og er førsteviolinist i ny musik-ensemblet ConTempo samt leder af Beijing International Baroque Music Festival. Han har spillet koncerter i Aarhus, Malmö, Berlin, Rostock, München og Graz samt de fleste større byer i Kina. I 2014 og 2016 var han solist ved Harbin Summer Music Festival, den første festival for vestlig musik i Kina, og i 2016 var han på koncertturné i Kina med hhv. Duo Virtuoso, Trio China og Copenhagen Piano Quartet som både violinist og bratschist.

Udover at være klassisk violinist er Kehan Zhang optaget af mødet mellem kinesisk og vestlig musik samt af den kinesiske traditionelle musik. Hans bog "A Violin Study Book for Children" udkom i 2014 og blev distribueret i hele Kina. I 2015 vandt hans speciale "Ways to Express Baroque Music with the Modern Violin" den akademiske pris på CCOM som "det bedste speciale i de seneste ti år".

Filip Michalak er uddannet fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium i København. En del af studietiden har han tilbragt i Sverige på Musikhögskolan i Ingesund og ved Royal College i Manchester. Han er et stort talent med en stor passion for sit instrument.

Det er muligt at købe billetter i forsalg.
For pladsreservation for medlemmer og for køb af billetter i løssalg: klik her.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen (ved indgangen).

Prisen for billetter i løssalg er kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.